Acum exact 2 ani, după o superbă ședință foto în lanul de floarea-soarelui, Marcel și Cornelia Ștefăneț au devenit în premieră părinți. Alexandra a devenit în scurt timp Soarele familiei, strălucind pe zi ce trece tot mai mult!

Alexandra Ștefăneț este deja fetiță mare, fapt trădat și de fotografiile pe care părinții micuței le-au distribuit, plini de emoții, în spațiul virtual:

„La mulți ani, prințesa noastră Alexandra. 2 ani în urma ai venit ca un Soare în viața noastră, ne-ai adus fericirea și împlinirea deplină în familia noastră. Te iubim nemărginit, fetița noastră!!!”, spun fericiții părinți.

page

Acum un an și două luni, Cornelia Ștefăneț ne mărturisea că Alexandra i-a oferit cele mai valoroase lecții de viață, printre care, că dragostea poate fi împărțită la 3; că poți iubi pe cineva necondiționat și că trebuie să mulțumească necontenit Celui de sus pentru acest „Dar” minunat pe nume Alexandra, rugându-se pentru sănătatea ei, a părinților și a bunicilor.

În acest an, fetița a defilat pe podium alături de mama sa, promovând ținutele pentru mame și fiice ale unui brand autohton.

13417631_905272476248740_2797399631479353890_n

Zilele trecute, Alexandra și-a văzut în premieră părinții în ipostaza de nași de cununie.

La mulți ani, Soarele familiei Ștefăneț!

Cea mai dulce si muzicala fetita Alexandra Stefanet <3 <3 <3

Posted by Marcel Și Kornelia Ștefaneț on 29 Iulie 2016

Foto: Arhiva Personală