Floristul Ion Rotaru din Telenești are o poveste bună de turnat într-un film. La 14 ani era pasionat de flori, confecționa ikebane. În Portugalia a ajuns datorită unei competiții sportive la gimnastică ritmică. Era student în anul IV la Institutul de Educație Fizică. Portugalia l-a cucerit și a rămas acolo, evident fără acte care să-i permită șederea. Timp de cinci ani nu și-a văzut nici familia, nici pământul moldovenesc.

Calea lui spre succesul de astăzi în calitate de florist nu a fost ușoară. De fapt, este chiar curios cum a ajuns florist. Trebuia să ajungă la o zi de naștere a unei prietene din Lisabona. A vrut să îi dăruiască un buchet de flori și a apelat după ajutor la o doamnă, proprietara unei florării.

Vezi și: Ion Rotaru, florist moldovean la Lisabona: „În materie de flori, europenii preferă cantitatea și simplitatea”

Ion Rotaru, floristul din Telenești, este Campionul Portugaliei la aranjamente florale

iguygbhjkhuioh

Avea nevoie de instrumente. Femeia l-a lăsat din curiozitate. Voia să vadă ce o să iasă. A rămas uimită și l-a angajat. După câțiva ani, Ion Rotaru a ajuns să lucreze la una din cele mai vechi și celebre florării din Lisabona. Iar astăzi este campionul Portugaliei la aranjamente florale. Fetelor, atenție, este necăsătorit! Are 36 de ani, îi place să gătească și să dăruiască flori. Locuiește astăzi cu un câine, o pisică și câteva păsări. Îi place să petreacă timpul cu prietenii, îi cheamă foarte des în ospeție. Mai multe aflați din interviu.

Vedeți și: Află cine și ce stă în spatele corpului de zeiță al Campioanei Moldovei la Fitness Bikini, Leo Ciobu

Află ce tatuaje are Draggy Smile în cel mai intim loc de pe corp. Tot noi îți spunem unde l-a cunoscut pe Mark Zuckerberg

Prin hopuri…cu Valentin Frunză – cizmarul cu cei mai stilați pantofi din țară