„Eu te iubesc” a fost parola pe care au spus-o invitații Tatianei Heghea, de la lansarea primului videoclip din cariera interpretei. Tânăra artistă și-a adunat „o mână” de prieteni și colegi, într-o atmosferă foarte romantică, decor alb-roșu și luminări aprinse, pentru a le prezenta prima sa realizare video. Cântecul semnat de Yan Raiburg – muzică și Xenia Suruceanu – text, a beneficiat de imagini filmate în șase locații diferte: la Odesa – pe malul mării și în Chișinău, la Liceul „Prometeu” , la restaurantul care i-a găzduit lansarea și într-un parc din Chișinău.

,,Accentul s-a pus pe iubire, am vrut să fiu sinceră, să arăt oamenilor că iubirea e un sentiment foarte frumos, distractiv, dar și emoțioant. Atât clipul, cât și prezentarea acestuia au fost o confesiune de dragoste, un dialog permanent cu publicul despre ce înseamnă să spui: Te iubesc!” a declarat Tatiana Heghea.

Un dans aprins, prezentat de ,,Art Dance”, care exprima iubirea fierbinte, braziliană și o pastilă de umor despre cum e dragostea până la și după căsnicie, adus cei de la „Comedy Zebra Show” au fost surprizele serii. Lansarea nu a trecut fără muzică, băieții de la „Angry Band” au acompaniat-o live pe artista, care a adus o variantă mai neobișnuită a piesei din clip.

Curioși să aflăm cine e băiatul din proaspăta peliculă muzicală, am întrebat-o chiar pe Tatiana: ,,Este un bun prieten, e antrenor de fitness, are o soție frumoasă și curând va deveni tătic.”

Tatiana Heghea a zis că nu dezvăluie cât a costat-o clipul, însă ne-a spus că toate cheltuielile au fost asumate de ea conștient: ,,Sunt bani munciți de mine în calitate de moderatoare și prezentatoare la diverse evenimente unde sunt solicitată, nu am părinți milionari sau alți sponsori în spate. Eu le mulțumesc mult celor care au vrut să mă ajute cu un mic aport: locație, băutură, etc; dar în primul rând celor care au avut grijă să aducem un material video calitativ, regizorul Octavian Malai, alias Kobzzon și stilista videoclipului Natalia Rusu”, a dăugat interpreta.

Tatiana Heghea este o tânără interpretă care are deja la activ patru piese proprii. În 2012 a cântat la Eurovision alături de Pasha Parfeni în calitate de back-vocalistă.

Videoclipul în puteți viziona, mai jos

Distribuie articolul: