Sperăm foarte mult că ți-ai notat ziua de 7 martie, ora 18:30, drept una importantă, asta deoarece ne vom distra pe cinste la Petrecerea în Pijamale marca EA.md și „Art Vest” SA. Vă aducem zilnic, în ultima săptămână înainte de eveniment câte un motiv temeinic pentru ca să nu ratați acest eveniment și să vă doriți foarte mult să ajungeți la el. A treia ediție a Petrecerii în Pijamale va culmina cu un Stand-up muzical marca „Ola TABU” – un proiect inedit despre femei, lansat de YouBesc.

Despre acest lucru, Alla Donțu și Karizma alături de echipa EA.md vă anunță cu drag. Acesta va fi primul recital live al proiectului, în care protagonista va interpreta piesele lansate până acum acompaniată de compozitorul și producătorul Octavian Coteț.

„Hola, fetele! Este prima noastră încercare de când am lansat Ola TABU de a realiza un stand-up muzical în baza conceptului Ola TABU. Pentru prima oară în așa formula, venim sa discutam cu femeile de la Petrecerea în Pijamale, pentru ca le-am simțit implicate și atât de aproape în aceste două luni de la lansare. În această seara vom lansa în exclusivitate alături de voi cea de cincea istorie din agenda secretă „Scrisoare pentru fiica mea”. Sperăm să fie ceva frumos și să avem parte de momente memorabile”, ne-au comunicat Alla Donțu și Olga Fesenco.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în număr limitat pe FEST.md

Ți-am pregătit invitați de înaltă speță, momente super vesele și momente super HOT; avem concursuri cu premii de valoare. La fiecare dintre acestea ne vom distra și vom râde muuult și bine.

Disclaimer_2

Distribuie articolul: