Cosmic Night se lansează în premieră în Chișinău! Primul Spectacol al Universului va fi prezentat la cinematograf. Spectacolul va conține imagini video uluitoare din cosmos şi intervenţii LIVE de la unul din cele mai mari dispozitive de observare a spaţiului cosmic din Europa de Est – Telescopul de la Lozova, Străşeni.

Organizatorii anunță că spectacolul va începe cu 25 de minute de imagini video absolut spectaculoase ale Pământului văzut din comos, acompaniate de muzică relaxantă.

„Fără să plecaţi din Chişinău, veţi asista la instalarea şi centrarea telescopului aflat la 50 km distanţă de Chişinău. Nu cu un ochi în ocular şi din poziţia stând, dar aşezaţi comod, cu muzică bună de fon şi cu imaginea de 13 X 6 metri, veţi savura Spectacolul Selenar.

Având pe ecran Luna în direct, la o mărire incredibilă, încât ai putea să observi urmele lui Neil Armstrong, iar în atmosfera muzicii cosmice, un expert în astronomie va povesti despre fazele lunii, cratere, istoric, curiozităţi, statistici”, anunță organizatorii. În plus, aceștia promit că dacă va fi vremea bună, atunci va fi posibilă observaea planeta Saturn, plasată într-o poziţie absolut fenomenală în această perioadă.

Primul spectacol Cosmic Night va avea loc Sâmbătă, 2 iunie, ora 22.00 la Cinema Gaudeamus. Inițiatorii evenimentului Cosmic Night sunt convinși că acesta va deveni un trend şi un brand, iar cei care apreciază cu adevărat relaxarea ca şi metodă de divertisment vor avea ocazia să asiste la Spectacolul Universului cu o anumită periodicitate (în funcție de fazele Lunii, care nu poate fi observată tot timpul).

Biletele vor fi puse în vânzare în ziua spectacolului, de la ora 12.00, la Cinema Gaudeamus. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook al evenimentului.

Vezi aici imagini video similare. 

Distribuie articolul: