Bijuteriile Melaniei Trump au ajuns din nou subiect de discuție în rândul americanilor, de această dată, după publicarea pe internet a primului portret oficial al acesteia în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

La 3 aprilie, pe pagina oficială de pe Twitter a Melaniei Trump a fost publicat un prim portret oficial al Primei Doamne a SUA. În fotografie, soția lui Donald Trump apare cu părul desprins, purtând un costum de culoare neagră și… un inel cu diamant e 25 de carate.

cats

Poza a fost realizată la West Sitting Hall, de la Casa Albă, iar autoarea este fotografa Regine Mahaux, care a surprins, în trecut, luxul din reședința privată a familiei Trump.

melania trump

Bijuteria a atras multe comentarii în rândul internauților, care s-au arătat revoltați de „lipsa de modestie” a Melaniei, în contextul faptului că aceasta și-a asumat de nenumărate ori preocuparea pentru persoanele social-vulnerabile.

O reacție similară a avut loc și odată cu prima apariție a ex-modelului pe coperta unei reviste de modă, în caliate de Primă Doamnă. Motivul a fost același, la care s-a adăugat scandalul diplomatic dintre SUA și Mexic, revista fiind una mexicană.

Melania Trump: prima apariție pe coperta unei reviste, în calitate de Primă Doamnă a SUA

De fapt, Prima Doamnă a primit bijuteria cu diamant de 25 de carate încă în 2014, cu ocazia aniversării a 10-a de la căsătorie. Prețul acestui inel ar fi de circa 150 de mii de dolari.

melania-trump-engagement-ring-21

Foto: Regine Mahaux, Vanity Fair Mexic/ Douglas Friedman, Twitter, Bloglovin

Distribuie articolul: