Pozitivă și plină de viață, Stela Popa-Dungaciu este o gravidă foarte exemplară. Nu lasă să treacă nicio zi fără să-i citească bebelușului ei și fără să dicute cu el. Probabil că viitoarea mămică visează, undeva în suflet, ca feciorul să-i calce pe urme. Până atunci, Stela a acceptat provocarea unei sesiuni foto în care ne-a demostrat că se informează și că e pregătită deja de venirea pe lume a primului moștenitor.

A aflat că e gravidă în avion, iată de ce bebelușul ei nu se teme de multele zboruri pe care mama le are de atunci și până acum. “Este un copil așteptat cu mare drag de noi și de familiile noastre. Mai ales că este primul nepot de o parte și de alta”, ne-a declarat Stela în interviu. Prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV declară că nu a planificat nimic, cu atât mai mult eventuala sa revenire pe ecrane, lăsându-șe pe toate în voia Celui de Sus.

Stela Popa

Află din interviul cu Stela cum se pregătește viitoarea mamă de venirea pe lume a primului său copil, dar și cum i-a schimbat această sarcină viața. Mai citiți unde va naște jurnalista și aflați dacă soțul acesteia, analistul Dan Dungaciu, va asista la nașterea copilului.

Distribuie articolul: