Vestea cutremurătoare despre trecerea în neființă a cântăreței ruse Janna Friske a lăsat fără cuvinte o lume întreagă. Deși prietenii apropiați ai artistei au publicat anunțuri virtuale chiar noaptea trecută, când s-a stins Janna, soțul neoficial al acesteia a păstrat câteva ore de tăcere. În urmă cu puțin timp, pe rețeaua de socializare Facebook a apărut și primul mesaj al prezentatorului TV, cu referire la pierderea pe care a suportat-o el și familia sa.

„Noi repetam mereu că fericirea iubește liniștea. Rămân fidel acestor cuvinte, pentru că Janna rămâne a fi, pentru mine, o fericire absolut curată și irepetabilă.

Noi nu am cedat și am luptat pentru a învinge. Se spune că doi ani, în asemenea situații, înseamnă mult. Da, desigur, pentru noi a fost foarte puțin.

Cred cu tărie că nu ne-am fi descurcat fără voi. Vreau să mulțumesc fiecăruia: tuturor celor care au donat bani pentru tratamentul Jannei, tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea ei ori s-au gândit la ea, i-au urat fericire și puteri. Vreau să știți: acești doi ani reprezintă, în mare parte, meritul vostru. Mulțumesc!

Vă urez sănătate vouă și apropiaților voștri. În timpul imediat următor, aș vrea să mă concentrez spre a-i ajuta pe acei oameni, care, ca și noi, nu cedează, ci luptă pentru sănătate și viață”, a declarat Dmitri Shepelev, într-un mesaj publicat pe internet acum câteva minute.

foto: captură facebook

foto: captură facebook

Despre lansarea unei fundații de ajutorarea persoanelor care se tratează de cancer, am auzit și anterior. Informația a fost confirmată și de către tatăl artistei.

Ei planifică să lanseze o fundație de binefacere. Foarte mulți oameni care au nevoie de ajutor, comunică cu noi. Dmitri le povestește despre clinici, medici și medicamente. Se descurcă foarte bine cu asta. Le mulțumim tuturor fanilor care au ajutat-o pe Janna să se trateze. Noi nu luăm cu mâinile acești bani. Janna doar îmi aduce un bon de transfer de la clinică, spre care vin bani de la Rusfond. Fondul ia achitarea tratamentului asupra sa. Nu înțeleg de unde se iau zvonurile cu privire la bani. Janna a împărțit banii primiți cu copiii bolnavi de cancer”, declara Vladimir Friske, în această primăvară, când fiica sa mai era în viață.

În aceste momente, Shepelev încă se află în Bulgaria, împreună cu fiul său,  Platon, care nu a aflat încă despre vestea tragică…

Distribuie articolul: