După cum am menţionat zilele trecute, Misiunea Socială Diaconia, sub egida Mitropoliei Basarabiei, organizează în perioada 5-23 decembrie campania „De la Mame pentru Mame”, cu scopul susţinerii mamelor aflate în dificultate. Astfel, luni, 5 decembrie a avut loc primul atelier de creaţie la care au participat mai multe mămici, o parte din ele venind însoţite şi de copii. Pe lângă faptul că au dat dovadă de solidaritate, întrucât şi-au rupt din timpul lor preţios pentru a se implica în această campanie, mămicile s-au dovedit a fi şi foarte mărinimoase. Multe dintre ele au venit cu sacoşe pline cu hăinuţe, deși pentru participare era nevoie să aducă o singură hăinuţă, ce ar completa garderoba copilaşilor de la Centrul Maternal „În braţele mamei”.

Totul s-a desfăşurat într-o atmosferă caldă, relaxantă. Pe parcursul celor două ore de creaţie mămicile au avut ocazia să se cunoască mai bine, poate chiar să lege şi noi prietenii. A fost o ocazie minunată pentru fiecare din participante să împărtăşească câte ceva din experienţele lor de părinte şi cât de mult le-a schimbat viaţa apariţia copiilor lor.
Dacă eşti mămică şi ştii cât de important este să acorzi copilului tăi condiţii optime pentru a creşte sănătos şi a-şi dezvolta personalitatea, nu ezita şi implică-te şi tu în campania „De la Mame pentru Mame”.

Timp de 2 săptămâni, mame-voluntari, alături de mămicile de la Centru, confecţionează în cadrul atelierelor de creaţie jucării pentru brad, cadouri și felicitări. Acestea vor fi vândute într-un târg de caritate organizat pe 17 şi 18 decembrie în incinta unui mall din capitală.

Distribuie articolul: