Dacă cineva mai avea dubii, uite că acum se poate convinge. Eva Măruță pășește încet, dar ferm pe urmele mamei sale. Recent, artista împreună cu fetița sa, a lansat un videoclip emoționant la piesa „Deschide ușa, măi creștine!”, iar imaginile sunt adorabile.

Andra și fiica sa, Eva Maria, au lansat un videoclip superb care redă emoția de sărbătoare și conexiunea puternică mamă-fiică. Este vorbaa despre mult îndrăgitul colind „Deschide ușa, creștine!”.

„Primiți cu colindul? Deschideți-vă casele și sufletele ca să primiți iubire! Eu și Eva vă urăm Craciun fericit în familie! Și vă provocăm să sunați pe cineva din familie cu care nu ați mai vorbit demult. Asta înseamnă sărbătoare cu adevărat fericită!”, a scris Andra în dreptul postării.

Recent, Andra a concertat alături de fetița sa, Eva Maria, în vârstă de doar patru ani, pe scena Operei Naționale din București. Momentul a fost unul extrem de emoționant atât pentru artistă cât și pentru Eva, iar emoția momentului a fost resimțită și de către public. Cele două au cântat împreună un frumos colind de Crăciun și au reușit să stârnească chiar și lacrimi de bucurie, notează impact.ro.

Video: Youtube.com

Foto: Youtube.com