Fericirea sărbătorilor de iarnă este poate anume în magia darurilor. Bucuria de a primi este mai mare în rândul copiilor - se pare însă că și cei maturi au parte de „Moși buni”. Cel mai mare Centru Comercial din capitală și-a premiat oaspeții care pe toată perioada sărbătorilor de iarnă au ales Shopping MallDova pentru a face cumpărăturile într-o atmosfera relaxantă, fiind astfel răsplătiți pentru fidelitatea lor.

Cei care au făcut cumpărături de minim 300 de lei au avut șansa să câștige numeroase premii de valoare: 10 valize, 5 televizoare LED și premiul mare Automobilul SKODA OCTAVIA 2017 – în posesia căruia a intrat Tatiana Golubeva, cea mai norocoasă vizitatoare a acestui an. Vedeți mai jos impresiile vizitatorilor de la eveniment:

Natalia Rogovschi, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Tombola de astăzi este o metodă de loialitate pentru toți consumatorii noștri care au venit la Shopping MallDova toată perioada sărbătorilor de iarnă și au făcut cumpărăturile și toate cele necesare. Este o tehnică practic de fidelizare pentru clienții noștri pentru a fi motivați și în continuare să aleagă Shopping MallDova ca Centru Comercial exclusiv pentru efectuarea tuturor cumpărăturilor necesare, cât și alegerea unui cadru relaxant de odihnă și divertisment”.

 Shopping MallDova a pregătit și un show muzical pentru toți cei care au ales să viziteze Centrul Comercial, unde, de fiecare dată, au parte de distracție pe cinste.

Valeria, vizitatoare: „Mi se pare că este foarte frumos, evenimentele sunt minunate, s-ar putea să câștigam ceva în sfârșit”.

Iurie, vizitator: „Da, inițiativa este foarte bună. Ultima dată când am câștigat un premiu mai mare a fost aici, deci mă bucur că sunt așa evenimente și șanse. Nu am emoții, pur și simplu am dorința să câștig”.

Natalia Rogovschi, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Seara surprizelor a culminat cu programul vesel și frumos oferit de către ansamblul etno- folcloric ,,Plăieșii”, cei care ne-au înveselit și ne-au oferit încă o dată, la Shopping MallDova, surprize și bucurii de neuitat”.

Ne vedem la Shopping MallDova!

P.

Distribuie articolul: