Bătălia pentru primul loc în topul celor mai bine plătiți cântăreți în 2013 s-a dat între Madonna și Lady Gaga. Cele două au fost rivale și în afara acestui clasament, cea dintâi acuzând-o pe tânără nonconformista că îi copiază muzica. Lady Gaga a insistat că nu vrea să îi fure tronul Madonnei.

Din perspectiva câștigurilor, nu încape totuși îndoială cine a câștigat bătălia. Madonna a încasat 125 de milioane de dolari în ultimul an, ceea ce o face cea mai bine plătită cântăreața din lume, potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes.

Cea mai mare sumă a provenit din turnelul MDNA, care a avut un profit total de 305 milioane de dolari. Madonna și-a rotunjit veniturile și prin produsele vândute la concertele sale, dar și prin linia vestimentara Material Girl și parfumul Truth or Dâre.

 Madonna si Gaga

Lady Gaga se află pe locul al doilea, cu încasări de 80 de milione de dolari în 2013. Ultimul turneu al vedetei a înregistrat un câștig de 160 de milioane de dolari, înainte de a se răni la șold și anulând spectacolele. Dacă ar fi reușit să ducă turneul la final, Lady Gaga ar fi câștigat nu mai puțin de 200 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea în clasament se află Bon Jovi, care a câștigat în 2013 suma de 79 de milioane de dolari, cei mai mulți bani provenind din turneul Because We Can. Acesta a fost urmat de Toby Keith, care a avut câștiguri de 65 de milioane de dolari anul trecut, în timp ce trupă Coldpaly s-a situat pe locul al cincilea, cu 64 de milioane de dolari.

Sursa: Forbes

Distribuie articolul: