Dacă unora le place să întâmpine Anul Nou acasă, cu familia, prietenii sau undeva la restaurant, și anul acesta au fost moldoveni care au ales să fie la cumpăna dintre ani în Piața Marii Adunări Naționale. Pentru ei, dar și pentru cei din fața televizoarelor, autoritățile au organizat un concert cu artiștii autohtoni, care au ciocnit o cupă de șampanie chiar pe scena din piață.

„La mulți aaaaaaaaani, Moldova!!!!!! Bine ai venit 2015!!”, au scris pe Facebook Cornelia și Marcel Ștefăneț, cei care ne-au încântat de pe scena principală a țării în noaptea dintre ani. Alături de colegii din orchestră, soliști și instrumentiști, aceștia au înfruntta gerul de minus 15 grade Celsius și ne-au oferit un spectacol de neuitat, nouă la televizor, dar și celor prezenți în Piață.

artisti

cornelia

Artiști precum Pasha Parfeni, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Adrian Ursu și Bety, dar și mulți anii au urcat pe scenă aproape de cumpăna dintre ani. Actori celebri de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, în frunte cu directorul acestuia, Petru Hadârcă, au spus și ei la mulți ani întregii țări.

hadarca

cu pasha

oistrih

Prezentatorii spectacolului au fost Sergiu Beznițchi și Evelina Vârlan, jurnaliști ai Moldova 1. Aproape de ora 00:00, cu un mesaj de felicitare, a urcat pe scena din PMAN și Iurie Leancă, premierul Republicii Moldova.

leanca

 

 

Distribuie articolul: