Dacă anul trecut a avut parte de o vacanță îmbinată cu munca, anul acesta Mihai Budurin a decis să se răsfețe pe cea mai luxoasă regiune din Franța, Coasta de Azur.
Vara aceasta. Membrul trupei Catharsis a avut parte de o vacanță de vis în compania familiei sale. Întrucât soția interpretului Angela muncește de șapte ani în Franța, destinația aleasă a fost Coasta de Azur.

“Am vizitat pentru prima dată această destinație. Mi-a plăcut să văd tot felul de bărci. Viața de noapte acolo este foarte plină de lux și de șampanie”, a declarat interpretul. 

În vacanță, Mihai a lăsat sporturile și dieta la o parte și a mâncat din plin baghetă franțuzească. “O mâncam și dimineața și seara și la cină”, spune solistul trupei “Catharsis”.

De ziua sa, va lansa un nou album

După o vacanță atât de lungă, interpretul a revenit acasă cu noi forțe de muncă. “Pregătesc încă o piesă și finisez piesele pentru albumul pe care l-am tot promis “Caut un prieten”. Anul acesta de ziua mea, mai exact pe 17 septembrie îi voi face și o lansare oficială”, declară interpretul.

Distribuie articolul: