Au ajuns timpurile când și maturii se bucură de zăpadă exact ca și cei mici. Iarna din acest an nu este tocmai darnică la capitolul precipitații, iar când se întâmplă astfel de minuni, camera de fotografiat devine cel mai bun prieten.

Încă la începutul acestei săptămâni ne-am confruntat cu cele mai mici temperaturi din această iarnă, am întâlnit zăpada cu brațele larg deschise, chiar dacă a doua zi aceasta pe alocuri s-a topit.

Dar atunci când locuiești în sat, unde circulația nu este atât de mare și fluxul de oameni relativ mai mic în comparație cu un oraș, fulgii supraviețuiesc o perioadă mai îndelungată de timp. Vă este cunoscut trosnetul pe care îl produce zăpada atunci când mergi prin ea, nu? Mai ales seara, când drumurile sunt pustii și se evidențiază fumul printre luminile felinarelor.

Treptat, chiar dacă e mijlocul lunii ianuarie, iarna își intră în drepturile sale. Decorațiunile care încă sunt instalate în unele regiuni, se combină perfect cu fulgii uimitori de frumoși și impresionanți.