Cel mai îndrăgit artist moldovean continuă să își bucure fanii cu noi hituri! Unul dintre cei mai solicitați interpreți ai momentului, nominalizat și la premiile Grammy, a lansat la sfârșitul lunii mai o nouă piesă incendiară, „Lendo Calendo”, cântată împreună cu talentata artistă Tany Vander și rapperul american Brasco, scrie profm.ro, citat de UNIMEDIA. Încă din primele zile de la lansare, piesa a urcat în fruntea clasamentelor muzicale, motiv pentru care Dan Balan a filmat un clip de excepție pentru acest nou single. Filmările au avut loc pe 29 mai și 7 iunie în Kiev, în regia lui Alan Badoev.

Videoclipul, o idee a lui Dan Balan, este plin de pasiune și energie și îi prezintă pe Dan şi Tany, care merg într-o maşină decapotabilă printr-un deșert fierbinte. Chinuit de soarele dogoritor și de sete, Dan începe să vadă fantasme ale unor fete atrăgătoare. Așa cum și-a obișnuit fanii, Dan Balan a ales ca în acest nou clip incendiar să joace alături de fete foarte frumoase, alese din peste 300 de modele și dansatoare.

„Am lucrat foarte bine cu echipa de producție și cu fetele alese în urma castingului. Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip”, a spus Dan Balan.
 
Piesa este compusă chiar de Dan Bălan, iar la versuri, care sunt în spaniolă şi engleză, au colaborat Gerina di Marco  omel Rachaird Cummings. 

Urmăreşte mai jos secvenţe din video:

Sursa/Photo: UNIMEDIA 

Distribuie articolul: