De două luni, de când a devenit mămică viața Karizmei s-a schimbat radical. Acum interpreta își dedică tot timpul său pentru micuța Daria.

Deși nu este creștinată încă, proaspăta mămică se pare că nu este superstițioasă, întrucât a permis reporterilor de la Paparazzi să intre în camera micuței.

Am avut ocazia să o vedem pe Olga Fesenco, alias Karizma acolo unde puțini au voie să intre – în camera Dariei. Ne-am convins că artistă este o mamă grijulie, care se dedică trup și suflet copilului său.

Capturaţi ecranul complet 15.06.2015 94313

Nu am să pot sa descriu în totalmente, dar sunt sigură că de atunci, de când a apărut Daria, de fapt, nu am mai simțit nimic ceva mai puternic decât sentimentul de mamă.

Într-un timp atât de scurt, instictul de mamă a ajutat-o pe Karizma să-i poarte de grijă Dariei, mai ales că este ajutată de mama sa și de soțul Valentin.

Capturaţi ecranul complet 15.06.2015 94318

Interpreta a dezvăluit că are parte de o fiică foarte cuminte, asta, chiar dacă ambii părinți sunt foarte energici de fire.

Suntem cumințele, așa cum toată sarcina a fost una liniștită. Nu știu de unde este ea atât de liniștită, pentru că mama și tata nu sunt liniștiți deloc.

Capturaţi ecranul complet 15.06.2015 94341

Deși nu și-a revenit total după naștere, Karizma nu se grăbește să revină la silueta de altădată, asta pentru că trebuie să se alimenteze bine de dragul Dariei.

A intrat într-atât de bine în rolul de mamă, încât greu se lasă ieșită din casă, fără Daria.

Ne obișnuim câte puțin să o las acasă și o las cu cineva de încredere, dar imi este destul de greu.

Capturaţi ecranul complet 15.06.2015 94321

Karizma planifică să-și creștineze fetița abia peste câteva luni. Tot atunci va organiza o mega petrecere în cinstea Dariei.

Distribuie articolul: