Nunta interpretei ruse Iulia Savicheva a avut loc ieri, la Moscova și a reunit o serie întreagă de celebrități venite să o admire pe interpretă în rochie de mireasă. Covoarele roșii, banner-ul pentru fotografii și cei peste 400 de oaspeți au creat o atmosferă deosebită a evenimentului.

Căsătoria interpretei Iulia Savicheva și a compozitorului rus Aleksandr Arshinov a fost așteptată de multă lume, de aceea a reunit multe nume răsunătoare din showbiz-ul rusesc. 

Pe lângă darurile primite din partea oaspeților, cel mai important cadou oferit la evenimentul de ieri a fost darul primit din partea producătorului.

Maksim Fadeev n-a reușit să participe la eveniment, dar i-a transmis miresei cheile unei vile superbe din Bali. Asta, pentru că însuși producătorul are și el o casă tot în Bali.

„Maksim nu este doar producătorul meu. Este unul dintre oamenii mei apropiați. El este, pentru mine, ca un al doilea tată. Mi-e foarte plăcut să primesc din partea lui acest cadou incredibil”, a mărturisit vedeta, pentru 7days.

Cei care au moderat nunta Iuliei au fost Lera Kudreavțeva și Aleksandr Anatolievich, iar printre cei care i-au felicitat pe tinerii însurăței au fost interpreții: Natasha Koroliova, Zara, Anita Țoi, Iosif Kobzon și alții. În ciuda extravaganței, evenimentul a fost plin de romantism și eleganță, după cum au afirmat oaspeții. 

Pentru eveniment, Iulia a ales o rochie de mireasă de culoare albă, marca Tony Ward, lipsită de voal. Lipsa voalului a fost compensată, însă, de trena lungă a rochiei.

Lipsa bijuteriilor și buchetul miresei, compus exclusiv din trandafiri albi, i-au subliniat Iuliei toate trăsăturile frumoase.

Potrivit Anfisei Chehova, dansul mirilor a fost realizat pe fundalul uneia dintre piesele Iuliei. Din spusele acesteia, mirii au vărsat chiar și lacrimi în timpul primului dans conjugal.

Amintim că mirii s-au cunoscut atunci când Iulia avea doar 16 ani. Adolescenta fusese vrăjită de glasul lui Aleksandr, de aceea a aflat imediat numărul de telefon al acestuia.

În cei 11 ani de când sunt împreună, între cei doi s-au întâmplat de toate, însă timpul i-a reunit de fiecare dată.

Foto: Instagram, 7days.ru, Starface.ru, super.ru

Distribuie articolul: