În această vară, presa de peste ocean a scris că Selena Gomez este rar văzută pe străzile americane și că postează ocazional pe rețelele de socializare, lucru ce nu este tipic pentru cântăreață.


Într-o postare pe Instagram, Selena a recunoscut că a fost operată în această vară și din acest motiv a fost mai puțin prezentă pe rețelele de socializare.

„Sunt foarte conștientă de faptul că unii dintre fanii mei au observat că m-am ascuns pentru o perioadă din această vară și mă întrebau de ce nu promovez noile mele experiențe muzicale de care sunt extrem de mândră. Am aflat că trebuia să obțin un transplant de rinichi din cauza Lupusului meu și mă recuperez. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea generală. Sincer, aștept cu nerăbdare să împărtășesc emoțiile cu voi. Până atunci, vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei incredibile de medici pentru tot ceea ce au făcut pentru mine înainte și după operație. Și, în sfârșit, nu există cuvinte care să descrie modul în care pot să-i mulțumesc frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a dat acest dar și a făcut un sacrificiu enorm donând rinichiul ei. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult”, a scris Selena pe Instagram.

dfdsfsdfsfs

Amintim că, Selena Gomez a recunoscut că este bolnavă de Lupus din anul 2014 și a luptat de la bun început în speranța că va reuși să învingă boala.

Sursa: Agora.md