Andreea Marin vine cu primele declarații și explicații pe contul său de facebook, după ce soții Bănică și-au anunțat divorțul. Vedeți mai jos ce scrie „zâna surprizelor”. „Prieteni dragi, am rupt orice legătură cu lumea virtuală şi cu sursele de informare pentru câteva zile, pentru că mintea mea avea nevoie de linişte, sufletul meu de regăsire, copila mea de mine, toată, numai a ei. Sper să-mi înţelegeţi nevoia de echilibru şi în acelaşi timp vă mulţumesc pentru că aţi venit în număr neaşteptat, copleşitor de mare alături de mine cu vorbe bune, cu respect şi înţelegerea faptului că… suntem, înainte de orice, oameni. Cu sentimente, cu limite, cu bucurii şi tristeţi, ca oricare dintre voi, dealtfel. Să descopăr atâta bun simţ adunat în rândurile voastre pe această pagină în ultimele zile a fost pentru mine un adevărat balsam pentru suflet, nu vreau să fiu poate prea sentimentală, dar asta simt să fac: să vă mulţumesc!

O vorbă bună poate valora enorm la momentul potrivit. Şi vreau să vă spun că înţeleg că e greu să accepţi o astfel de veste când e vorba de un cuplu de care chiar îţi pasă, de ani buni, mai presus de vorbele ce vin şi fug zi de zi, dar îmi doresc să aveţi încredere că acest moment din viaţă are la baza cumpătarea, maturitatea, discernământul, împăcarea, înţelegerea, preţuirea pentru tot ce am construit bun în ultimii 7 ani şi dragostea pentru copii, care merită tot efortul părinţilor pentru a fi protejaţi.

Vă mulţumesc vouă, celor ce au înţeles nevoia noastră de discreţie şi de a avea o relaţie elegantă, caldă şi în continuare şi vă reamintesc faptul că nu voi acorda interviuri pe acest subiect, dar abia aştept să mă întorc cu forţe proaspete şi să mă apuc de treabă, de proiectele noi care mă aşteaptă acasă sau, din când în când, peste hotare, şi care va sunt dedicate. Cineva m-a întrebat unde înseamnă “acasă” pentru mine. Răspunsul e acelaşi ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, şi unde am de gând să rămân până când voi apune. Pe curând, cu drag şi cu respect, Andreea”.

Distribuie articolul: