A devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară, curtea casei Andreei Marin să recapete cromatica și aroma unei oaze! Vedeta TV se laudă și în acest an cu priveliști de vis la câțiva metri de casă.

Ori de câte ori trece pragul casei și închide ochii, Andreea Marin pășește prin covorul de iarbă sădit în grădină. De când și-a transformat spatele casei într-un paradis cu de toate, sucurile de dimineață se iau aici și tot acolo se filmează cele mai dragi emisiuni televizate, din cadrul proiectului „Prețuiește Viața”.

Plante decorative exotice, pomi fructiferi, decorații drăgălașe, animale de companie și chiar articole de mobilier – toate își găsesc locul în cei câțiva metri pătrați de oază, suficienți ca s-o binecuvânteze pe Zână în fiecare zi:

„Am început ziua cu îmbrățișarea dragilor mei dragi, apoi cu mieunatul, ciripul, lătratul necuvântătoarelor ce îmi cer hrană și alint în zorii fiecărei zile, cu energia veveriței și mireasma ierbii umede, cu florile mele proaspăt sădite. Suntem sănătoși, cineva acolo sus ne iubește și îi mulțumesc cu fiecare rugă, cu sufletul plin, pentru bucuria lucrurilor simple de fiecare zi. Las mănușile de grădinărit deoparte și, dupa ce-mi beau “cafeaua” (sucul proaspăt de dimineață, de fapt), încep munca și vă doresc numai bine tuturor. Prețuiește viața! Un gând bun și spor!”, comunica vedeta, ieri dimineață, arătând lumii și ce frumusețe i-a adus primăvara în grădină.

Menționăm că tot pe iarba verde din grădină mai au loc și filmări pentru ciclul de emisiuni „Prețuiește Viața”, lansat de curând de Andreea Marin și difuzat în la TVR.

Andreea Marin a revenit pe ecrane. În emisiune apare și Tuncay Öztürk

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: