Salonul de înfrumusețare Beauty School Moldova lansează o promoție pe care nu o poți trece cu vederea. În perioada 23 februarie – 8 martie, cu ocazia sărbătorii de Dragobete și a Zilei Internaționale a Femeii, te așteptăm la noi să te facem frumoasă. Mai ai la dispoziție o săptămână ca să te programezi!

Nu rata cea mai plăcută și frumoasă ofertă a primăverii! Vino cu o prietenă și ție îți facem gratuit corecția sprâncenelor! Sună la 079580317 și fă o programare pentru tine și prietena ta la o procedură completă de corecție și vopsire a sprâncenelor, iar pentru tine ea va fi gratuită. Mai mult, prietena ta va achita doar 100 de lei pentru aceast serviciu.

Pentru a participa la promoție e nevoie să reții parola: „Beauty SM te iubește” și să suni pentru programări în perioada de durată a campaniei – 23 februarie – 8 martie. Noi îți asigurăm cele mai potrivite și naturale sprâncene, proporționale cu forma feței și culoarea părului.

Beauty SM este un salon de înfrumusețare, dotat cu școală de make-up și hair-style și având produse unice pe care le poți testa și cumpăra pe loc la un preț special. Sunteți deserviți de specialiști calificați, cu experiență bogată și fiind la curent cu toate noutățile în domeniu.

Beauty SM, str. Grigore Vieru 9, Hotel Turist, et. 5, of. 517

Tel: 079580317, 069711934, 079840888

Facebook.com/BeautySM

www.beautysm.md

P

Distribuie articolul: