Direcţia Cultură a Primăriei municipiului Chişinău anunţă o preselecţie pentru filmarea unui videoclip, inspirat din creaţia maestrului Eugen Doga. În acest sens, urmează a fi aleşi băieţi, cu vârsta cuprinsă între 8 - 11 ani.

Preselecţia va avea loc sâmbătă, 30 septembrie 2017, ora 16.00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. În caz de ploaie, acțiunea va avea loc la Biblioteca  „B. P. Hașdeu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148). Sunt invitaţi toţi copiii!

img

Lansarea videoclipului va avea loc de Hramul Chișinăului. Tot atunci, în Grădina Publică Ștefan cel Mare, va fi organizată și o expoziție de pictură, sculptură și fotografie, care va avea aceeași denumire. În perioada 13-15 octombrie, cu ocazia acestui eveniment, se vor desfășura competiții de aranjament floral, concursuri sportive și de dans.

Hramului orașului Chișinău a fost dedicată și expoziția de ferestre vechi, despre care puteți afla mai multe accesând link-ul: Istoria Capitalei, redată prin artă la expoziția „Ferestrele vechi din Lyon și Chișinău” (Foto)