Cea dintâi soţie a actualului preşedinte al Americii a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare despre Donald Trump, bărbatul alături de care a petrecut 15 ani. Ivana a spus clar într-un interviu că fostul său soţ îi datorează ei totul.

Ivana a povestit că ea a avut un mare rol în ascensiunea lui Donald Trump la Casa Albă.

„Fără mine, n-ar fi fost ce este acum”, a spus Ivana, într-un interviu oferit de curând presei internaţionale.

Prima soţie a lui Donald Trump nu s-a putut abţine şi a scăpat şi câteva cuvinte la adresa celei de-a doua soţii a preşedintelui, Marla Maples. A refuzat să-i pronunţe numele, însă a atacat-o direct:

„Ea nu a realizat nimic în viaţă.”

personal-space-melania-ivana

În schimb, Ivana zice că se înțelege bine cu Melania Trump, cea de-a treia soție a lui Donald Trump, la care s-a referit cu apelativul „Prima Doamnă”. De menționat este că Ivana şi Donald Trump ţin legătura, se sprijină unul pe altul, ea l-a sfătuit să fie mai activ în mediul online, iar el i-a oferit postul de ambasador în Cehia. Ivana a refuzat motivând prin faptul că duce o viaţă mult prea bună acum.

„De ce să renunţ la iarna în Miami, la vara în Saint Tropez şi la primăvara şi toamna din New York? Am o viaţă perfectă”, a spus ea.

Ivana şi Donald Trump au fost căsătoriţi timp de 15 ani, din 1977 până în 1992. Au împreună trei copii: Ivanka, Donald Jr, şi Eric, notează viva.ro.

Foto express.co.uk: Ivana și Donald Trump

Foto express.co.uk: Ivana și Donald Trump