Am avut ocazia s-o vedem preț de câteva secunde într-un video făcut public de către Kylie Jenner. Totuși, de atunci au trecut câteva săptămâni, timp în care micuța Chicago a mai crescut și s-a obișnuit cu familia numeroasă în care s-a născut.

Acum, mama sa, Kim Kardashian, a dat publicității prima fotografie explicită cu micuța Chicago. Și trebuie să recunoaștem că cea de-a doua fetiță a cuplului Kardashian-West e la fel de reușită și simpatică precum ceilalți doi născuți ai lor, respectiv North West și Saint West.

În imaginea respectivă, micuța Chicago apare în brațele mamei sale, îmbrăcată în hăinuțe albe, asemenea lui Kim. ”E atât de micuță și simpatică” au semnalat fanii internauți după ce Kim a postat acest cadru pe rețelele de socializare.

Amintim că Chicago a venit pe lume grație unei mame surogat, la începutul acestui an. Kim nu a putut purta sarcina din cauza condiției sale medicale. Kim și Kanye mai au alți doi copii, de patru, respectiv doi ani.

foto: Instagram

Vezi și: Acum două zile a devenit mama pentru a treia oară, iar azi a pozat goală! Kim Kardashian a făcut furori cu ultima poză de pe Instagram

Distribuie articolul: