Poveștile cererilor în căsătorie ne emoționează mereu, iar trăirile celor doi cu greu descriu adevărata intensitate a emoțiilor. Ștefan și Rodica se cunoșteau și erau împreună de 5 ani. Așa se face că o simplă lecție de echitație s-a transformat într-un val imens de emoții și a unit două destine pentru totdeauna. Iată întreaga poveste, relatată de Rodica.

Cuvîntul care ar descrie perfect cererea ar fi: VIS

„Probabil emoțiile au fost atât de puternice, încât nu întelegeam chiar se întâmplă asta sau acuș v-a suna alarma să mă trezească. Am fost 5 ani împreună până în Ziua de 11 iunie 2015.
Sub pretextul unei suprize pregătite pentru ziua mea de naștere, care era pe 14 iunie, am fost adusă la  Budești, la un club de hipism pentru a face o plimbare cu caii, un Vis care îl aveam din copilărie. Eram atât de entuziasmată de această surpriză că nici nu prea am dat importanță că era un fotograf și cameraman prin preajmă”, își amintește Rodica.

„Face parte din promoția pe care am găsit-o pe internet”, i-a spus Ștefan, viitorul soț.

„L-am crezut fară ezitare. Nu prea aveam chef de ședințe foto sau video atunci, nu simțeam nevoia, nu puteam pierde timpul, erau mai importante emoțiile pe care le aveam când eram pe cal. Fără să-mi dau seama, fotografii (care am aflat ulterior că erau de la Cereri în Căsătorie) au fost foarte talentați și fără a fi implicată cu toată inima, au surprins  momentele de neuitat.

A urmat un moment de respiro, într-un foișor cu un decor minunat, unde într-o colivie micuță inelul de logodnă era bine ascuns printre petale roșii de trandafir. Nu mi l-a dat deodată, ne-am așezat, am băut câte un pahar de șampanie… Era foarte cald, iar șampania ne-a ajutat și mai mult să nu ne mai gândim la alte detalii, deci eu chiar nu aveam niciun gând sau presimțire”, își amintește Rodica.

După o jumatate de oră de emoții și alte două pahare de șampanie, Ștefan a prins la curaj și i-a oferit inelul, dar fără întrebarea așteptată de Rodica. Ce a urmat a fost pură emoție.

„Ne uitam unul la altul până când lacrimile m-au luat cu asalt și în câteva momente el deja era într-un genunchi. Nu țin minte ce a spus și cum, eu eram deja undeva în al nouălea cer și, porbabil, el  tot pentru că uitase să-mi ofere buchetul de flori pregătit (râde).

În următoare oră nu mă puteam sătura să mă pozez și să mă filmez, la cât de fericită eram.  Aici surprizele nu s-au terminat, el m-a invitat la o cină, ca să sărbătorim. Fiind concetrata la meniul restaurantului nu am observat cum toți prietenii noștri dragi s-au strâns în jurul meu, cu flori, zâmbete, urări de bine, lacrimi de bucurie și felicitări”, ne-a mai spus Rodica.

„Pot spune că a fost cel mai fericit Vis trăit de mine vreodată, cu lacrimi de bucurie, pe calul din poveste”.

A urmat o nuntă la un an distanță, fiind ajutați cu toate detaliile de organizare de aceeași echipă. Au urmat clipe nenumărate de planuri și vise croite împreună. Marea fericire ne-au împărtășit-o și nouă, iar noi ne-am bucurat că nu este ultima – Ștefan și Rodica așteaptă acum un copilaș.

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Foto: Cereri în căsătorie