Prima colaborare dintre SunStroke Project și Alex Calancea Band s-a produs – a fost recent lansat single-ul “Ce bine îmi pare”. Alex Calancea a fost cel cu ideea, iar echipa s-a distrat de minune la filmări, fără să simtă când a zburat timpul. Unde au filmat cele două echipe videoclipul, aflați mai jos. Filmările pentru clipul piesei “Ce bine îmi pare” au fost de fapt o petrecere, organizată într-un apartament. Fetele frumoase, muzica tare și energia pozitivă au fost ingredientele de nelipsit la producția imaginilor video, iar noutatea piesei este interpretarea în limba română a băieților de la SunStroke.

“Încă vre-o câteva piese în română și voi vorbi deja româna și în interviuri, primul pas a fost făcut”, a declarat solistul trupei SunStroke, Serghei Ialovițchi. La filări au participat prietenii celor din Sun Stroke, amicii lui Alex Calancea, dar și colegi din lumea muzicii.

Alex Calancea, inițiatorul proiectului a declarat într-un interviu pentru Jurnal TV: “Colaborarea face parte din proiectul meu de durată, Alex Calancea Band și prietenii. Piesa este într-un stil mai diferit – funck-rock, inițial am scris-o pentru altă voce, însă mi-am dat seama că Serghei o va interpreta la fel de bine.” Prezent la filmări, producătorul Serghei Orlov a povestit că acestea au fost foarte vesele. “A fost foarte vesel și chiar nu ne puteam opri, cred că eram gata să mai filmăm încă un clip”, declară Orlov.

Sursa: Jurnal TV