Se pare că a devenit deja o regulă ca moldovencile să cucerească moda din America. După ce Xenia Deli a fost prima moldoveancă care a ajuns să devină faţa la Victoria’s Secret, Olga Goncearuc va fi primul designer vestimentar din Moldova, care îşi va expune în august colecţia de rochii de seară în cadrul Săptămânei Modei de la Las Vegas. Designerul Olga Goncearuc a fost una dintre puţinii câştigători ai unui concurs anunţat de organizatorii săptămânii modei din Las Vegas la care au participat 50 de debutanţi în domeniu, ne informează Publika.

În cadrul concursului ea va participa cu o colecţie de rochii clasice de seară, iar în faţa publicului a ales să se prezinte cu o rochie de mătase, lucrată manual: „Este din mătase naturală, lucrată manual. Pentru Las Vegas o să mai adăugăm câteva detalii, deoarece se apreciază foarte mult tot ce se face manual”, a menţionat designerul pentru un post TV.

Olga Goncearuc este cunoscută pentru ideile sale excentrice. Cu o săptămână în urmă ea a transformat acoperişul unui centru comercial din capitală în podium. Astfel, modelele au defilat la o înălţime de 30 de metri de la pământ, iar publicul le-au admirat la înălţime. Anul trecut, creatoarea de modă a organizat un defileu la gară.

O rochie din colecţia Olgăi Goncearuc costă între 200 şi câteva mii de euro.

Sursa: publika.md