Interpreta Adriana Ochișanu șofează deja de 9 ani. Prima mașină, la volanul căreia a urcat, a fost un ”Jiguli”. Acum, conduce o ”Toyota Camry”, iar în viitor, visează la un ”Mercedes” de tip limuzină.

Prima mea mașină a fost un Jiguli, pe care l-am exploatat împreună cu instructorul meu auto. A fost o experiență extraordinară.

Apoi, mi-am făcut singură o experiență de șofer la volanul unei mașini de model ”Nissan Micra”. Am mai zgârâiat-o, am stors-o, dar prima mea mașină, cu adevărat, a fost o ”Toyota Yaris”, iar mașina pe care o am acum este o ”Toyota Camry”. Acum, îmi doresc o altă mașină – un ”Mercedes”, pentru că îmi plac foarte mult aceste mașini.

Îmi plac mașinile de tip limuzină, nu cele de teren. O doamnă frumoasă, la volanul unei mașini de teren nu arată bine, după mine. Pe o femeie frumoasă și care se respectă, o văd într-o mașină de tip limuzină.”

Adriana posedă experiența șofatului de mașini cu orice tip de cutie: ”Aș putea să conduc și acum o mașină cu o cutie de viteză automată, dar, pentru orașul nostru și, mai ales, pentru o femeie, e mult mai simplu să ai o mașină cu cutie de viteze automată”, mai spune Adriana, într-un interviu acordat Cristinei Aramă, pentru UNIMEDIA.

Foto: VIP Magazin

Distribuie articolul: