Prima Luna Nouă din acest an a veni pe 13 ianuarie la ora 07:00. Din păcate anul 2021 începe cum nu se putea mai dur. Ne așteaptă o perioadă conflictuală, toate detaliile acestei perioade au fost dezvăluite de astrologul Alexandra Wassermann pe pagina sa de Instagram: 

„Voi încerca să vă povestesc mai blând tot ce ne așteaptă, dar niște muzică dramatică pe fundal s-ar potrivi de minune acum.

Așadar nu o mai lungesc și vă spun că Luna Nouă, de data aceasta, nu este una blândă. Și întreaga lună ce urmează nu este nici ea foarte ușoară. Dacă este să o spun direct, atunci vă spun că Luna Ianuarie va fi o lună dură.

Cine este responsabil de asta?

În primul rând dăm vina pe planeta Pluto, care este în conjuncție cu Lună Nouă și are o legătură cu evenimentele din martie-aprilie 2019 și cu ianuarie 2020. El ne sugerează că ne va pune în anumite circumstanțe, acele care ne vor transforma în cele din urmă.

Se așteaptă schimbări serioase în structuri,companii și poziții. Cu Pluto ne vom simți ca niște pioni. Pluto oferă putere și resurse. Dar pentru aceasta, mai întâi trebuie să sacrificăm ceva și să trecem prin schimbări esențiale, printr-o criză prelungită. Atunci cu siguranță îi vom îndeplini condițiile.

Vinovatul numărul 2 este însăși conducătorul Lunii Noi – Saturnul. El ar fi putut salva situația, dar în schimb a înrăutățit-o. Era de așteptat, nu?  Da, pentru că Saturn este în conflict cu Uranus și Marte.

Jupiter, este de regulă, cel bun și cel pe care te poți baza, dar nu și de data aceasta, pentru că și el se află în conflicte cu ei.
Unde duce acest lucru?
La dificultăți, confruntări, proteste. Sub influența tuturor planetelor devenim mai agresivi, mai nervoși și putem comite acțiuni inadecvate.

Ostilitatea, vătămarea și conflictul sunt sponsori ai lunii ianuarie. Un lucru e atunci când există pur și simplu anumite aspecte, și altceva înseamnă când planetele întregi sunt incluse în acest proces.În acest caz, influența lor este mai extinsă și mai durabilă.

Cine este de partea noastră?

Mercur, dar nu pentru mult timp. Măcar putem gândi și lua decizii corecte, deocamdată. Pentru că la sfârșitul lunii ianuarie și acest lucru bun ne va părăsi.

Venus! Singura „planetă isteață” care nu se ceartă cu nimeni. Ea ne spune: hai să petrecem timpul împreună, romantic și să eliminăm rutina din relații. „Nu-mi pasă ce e acolo în sisteme, poziții, legi. Acordați atenție frumuseții, artei, esteticii și relațiilor, iar inima voastră se va bucura.”

 Ce este de făcut?

Să credem în mai bine! Planeta Neptun cu noduri karmice speră că vom deveni mai buni, mai afectuoși și mai miloși. Acesta este exact sensul karmic al lucrurilor care se întâmplă acum.

Acum că știți ce ne așteaptă, cum este starea voastră? Ați început să simțiți deja influența planetelor?”

sursa: astrologwasser

Distribuie articolul: