Am așteptat preț de 10 luni ca în spațiul virtual să apară primele fotografii cu chipul micuței Ekaterina Filat - fiica politicianului Vlad Filat și a jurnalistei Angela Gonța, iar acest lucru s-a întâmplat abia în a doua zi de Paște. Pe contul oficial de Facebook al politicianului apar primele fotografii în compania celor trei copii ai săi: Luca, Iustina și Ekaterina.

„De Sfintele Sărbători de Paște cu toții ne dorim să fim împreună, în sânul familiei, pentru a împărtăși din emoțiile noastre și a depăna amintiri. Vă doresc multă pace sufletească și să petreceți aceste clipe luminoase alături de cei dragi vouă. Hristos a Înviat!”, scria Vlad Filat astăzi, pe contul său virtual.

În aceleași fotografii apar și copiii adolescenți ai politicianului, din prima căsătorie: Luca și Iustina Filat, reveniți în vacanța de Paști din Elveția, acolo unde își fac studiile.

foto: Facebook

foto: Facebook

Amintim că Ekaterina Filat a venit pe lume în dimineața zilei de 8 iunie. Atunci, Vlad Filat a distribuit tot pe Facebook un mesaj emoționant: „Sunt fericit și din nou tată! Avem o fetiță sănătoasă și frumoasă! Îi mulțumesc Angelei pentru această minune din viața noastră!

Distribuie articolul: