Tehnologia americană a ajuns și la noi acasă. Arhicunoscuta tehnologie de combinare a sistemului memory cu arcuri clasice pentru saltelele ortopedice, care a pornit din USA, și a făcut înconjurul lumii, este în sfârșit implementată și în Moldova. Compania care a adus pe piață această tehnologie, declară că în următorii ani, saltelele clasice vor fi înlocuite cu cele combinate cu fâșii de memory, iar clienții se v-or bucura de mai mult confort. Din declarațiile reprezentanților Grisalia – www.salteaortopedica.md, cererea pentru aceste noi produse se dublează de la o lună la alta. Prin implimentare de know how, Grisalia – salteaortopedica.md își câștigă și mai mult încrederea față de clienții săi, care au deja o gamă mult mai variată de saltele ortopedice la alegere. Vă amintim că Grisalia – salteaortopedica.md este unul dintre puținii producători de saltele ortopedice din Moldova, iar produsele sale pot concura după calitate cu un oricare alt produs de import.

Tehnologia lansată de Grisalia presupune materiale din cele mai calitative, mai rezistente și antialergice. Saltelele cu memorie combinate cu arcurile clasice fac parte din categoria saltelelor ergonomice, de o calitate superioară, datorită materialului din care este fabricată. Spuma memory are o istorie frumoasă, fiind un produs studiat de NASA. Cu timpul NASA a încheiat cercetările, însă efectele benefice ale saltelei memory din spumă au devenit extrem de apreciate, astăzi acestea fiind la mare căutare.

 

 

Saltelele memory combinate cu arcuri clasice sunt considerate saltele inteligente deoarece acestea identifică exact nevoile corpului uman. O astfel de saltea la temperature corpului asimilează forma lui și acționează pentru a oferi un somn odihnitor, confortabil și relaxant. În timp ce baza sau straturile interioare ale saltelei rămân ferme, fâșia de memorie crează un echilibru perfect între confort și susținere.

Caracteristicile tehnice ale acestui tip de saltele au trecut toate testele, au obținut certificate de calitate și sunt produse conform standardelor. Stratul de memorie de grosime cinci cm este aplicat peste o bază din arcuri din oțel inoxidabil bine tratat termic și rezistent. Peste aceste arcuri se aplică fâșii de poliuretan de densitate 28, după care se aplică stratul de memorie, din material vasco-elastic 100%. Materialul textil utilizat în realizarea feței de acoperire a saltelei, husei saltelei este de calitate și rezistent la spălare, husa fiind detașabilă.

 

 

Orice saltea cu memorie oferă o combinație excelentă între confort și susținere, însă saltelele memory combinate cu arcuri clasice pentru două persoane oferă ceva în plus. Atunci când două persoane dorm în același pat, salteaua se va modela perfect pe forma fiecărui corp în parte. Grisalia – salteaortopedica.md este prima fabrică din Moldova care produce saltele combinate cu arcuri clasice după orice dimensiuni, garantând calitate și termeni de executare optimali.
Mai multe informații le puteți găsi pe Grisalia – www.salteaortopedica.md

Distribuie articolul: