Horoscopul săptămânii 9 –15 decembrie 2019 anunță o perioadă obositoare pentru mai multe zodii. Unele vor fi suprasolicitate la locul de muncă, iar altele se vor confrunta cu diverse probleme care le vor solicita atenția. Pe tine ce te așteaptă?

Berbec: În această perioadă te vei concentra mai mult ca oricând pe carieră și pe atingerea scopurilor propuse. Vei învăța lucruri noi, vei fi acaparat/ă de informații noi care vin spre tine, vei avea ocazia să afli lucruri care îți vor schimba niște percepții, principii și filozofii de viață.

Taur: Săptămâna aceasta va fi guvernată de secrete, iar tu vei fi cel/cea care va deține controlul, pentru că informațiile vor veni spre tine, iar tu vei decide către cine să le distribui. Nativii care până acum au dat dovadă de responsabilitate și au muncit cu seriozitate, vor avea șansa să-și îmbunătățească veniturile.

Gemeni: Săptămâna debutează cu dorința de aventură, cu dorința de libertate în gândire și cu mult chef de viață, cu bucurie interioară. Simți să faci lucruri noi, însă nu trebuie să te arunci cu capul înainte, nu trebuie să te grăbești în luarea deciziilor și nicidecum să acționezi imprevizibil.

Rac: Poți fi peste măsură de visător/oare, sensibil/ă și emotiv/ă – stări care pot afecta randamentul tău la locul de muncă. Partea frumoasa este ca vei reuși să faci față cu brio la toate provocările apărute!

Leu: Vei avea tendința de a te suprasolicita, de a munci prea mult și astfel stările de irascibilitate și oboseală nu vor lipsi. Cu toate că te vei ambiționa să rezolvi tot ce îți iese în cale, multe situații din trecut s-ar putea întoarce acum în viața ta pentru o nouă abordare.

Fecioară: La muncă vei dori să ieși în evidență, să fii pe placul tuturor, însă, există și riscul de a face lucruri pe care nu ți le dorești cu adevărat. Așa cum era de așteptat, toată această euforie și intensitate se va răsfrânge și în planul amoros, astfel vei trăi iubirea la maxim.

Balanță: Este o perioadă în care nevoia de odihnă își va pune accentul asupra stării de spirit a celor născuți în zodia Balanță. Vei dori să petreci timpul în propriul cămin, alături de cei dragi, evitând muncile gospodărești. Te gândești să planifici o vizită, călătorie sau excursie.

Scorpion: Îți dorești să comunici cât mai mult, să fii înconjurat de prieteni. Nu este exclus să fie mai agitat/ă ca de obicei și să te implici în mai multe activități în același timp. Posibil cineva să-ți returneze unele datorii, astfel banii nu vor fi o problemă. În plan sentimental, ai nevoie de libertate, noutate și vei dori cu orice preț să încerci lucruri noi.

Săgetător: Vești bune în plan financiar: vei reuși să-ți îmbunătățești veniturile, fie că este vorba de o mărire de salariu, o primă de merit, recunoașterea unor drepturi bănești sau returnarea unor bani pentru care i-ai muncit în trecut. De asemenea nu vor lipsi ideile ingenioase și revoluționare de a face bani.

Capricorn: Ești foarte activ/ă la locul de muncă, însă poți fi și excesiv de autoritar/ă, mai ales dacă deții funcții de conducere. Autoritatea o poți răsfrânge și asupra persoanei iubite, mai ales dacă lucrurile în cuplu nu funcționează așa cum ți-ai fi dorit.

Vărsător: Te concentrezi pe planificarea unei călătorii. Pentru nativii care pleacă acum în vacanță, astrele recomandă să aibă grijă la drum și la toate detaliile deplasării pentru a nu întâmpina obstacole. Posibile conflicte cu persoane aflate la distanță, poate chiar în străinătate.

Pești: Posibil ca săptămâna aceasta să intri în cercuri noi și să legi alte prietenii. Astfel, dacă ești singur/ă te poți îndrăgosti de cineva din anturaj, însă, de preferat este să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu idealizezi persoanele nou cunoscute.