În timp ce tot mai mulți astrologi vin cu analize minuțioase asupra poziției stelelor în luna aprilie, prezicătorii vin cu propriul portret asupra a ceea ce urmează să se întâmple. Un exemplu este și clarvăzătorul rus Aleksandr Litvin. Câștigătorul din 2008 a celui de-al șaselea sezon „Bitva Ekstrasensov” a oferit, pentru o publicație rusă, câteva indicii de valoare cu privire la ce urmează să trăim în luna aprilie.

JOB ȘI BANI

„Aprilie este luna rotației, în care au loc schimbări radicale. Mulți oameni ar putea dobândi funcții de conducere în această lună, în timp ce alții, din contra, le pot pierde. În grupa de risc se poziționează persoanele născute în anul 1961. Luna aprilie este foarte favorabilă pentru solicitarea majorărilor de salarii, deși aceste solicitări ar trebui să se facă foarte și foarte atent. Aprilie este favorabilă pentru munca în domeniul construcțiilor, designului și amenajărilor. Vor fi de succes proiectele legate de mutări.”

foto: moskva.fm

foto: moskva.fm

DRAGOSTE

„În luna aprilie, relațiile amoroase se vor afla sub semnul întrebării, pentru că vor trece prin foarte multe provocări. În această lună, trebuie să vă formulați toate dorințele sub formă de rugăminți. Doar prin rugăminte vei putea trezi bunăvoința partenerului tău, în această lună. Chiar și expresia te iubesc își poate pierde efectul asupra partenerilor dintr-o relație. Expresia magică, în această lună, este te rog. Rostiți-o cât mai des și veți fi auziți!”

FAMILIE

„Aprilie nu este una dinte cele mai favorabile perioade nici în viața familiilor. Chiar și în cele mai stabile relații de familie vor apărea discordanțe legate de cine dintre parteneri are forță decizională mai mare. Pentru ca să păstrați pacea în cuplu, străduiți-vă să vă lăudați partenerii cât mai des, pentru că recunoștința va fi mai utilă ca oricând.”

PĂRINȚI – COPII

„Chiar și copiii vor parcurge anumite teste ale răbdării, deoarece controlul pe care îl pot suporta aceștia din partea părinților poate fi perceput ca și agresiune. Veți reuși să vă înțelegeți cu copiii voștri doar dacă veți merge la compromisuri, adică acorduri comune cu copiii voștri. Parola care va funcționa 100% la orice copil, este „vreau să-ți cer un sfat. Această expresie îl poate face pe copil receptiv și deschis spre ascultare și comunicare.”

SĂNĂTATE

„Cel mai mare risc al acestei luni este legat de fracturi, infarcturi și chiar dereglări ale funcțiilor pancreasului. Cei mai atenți, în această perioadă, trebuie să fie oamenii născuți în luna octombrie. În ceea ce privește alimentația, trebuie să reduceți cantitatea de carne consumată și în special carnea pregătită la foc deschis. Carnea sporește caracterul dominant al oamenilor care o consumă. În luna aprilie, amatorii de carne se pot transforma în „comandanți” sau „despoți”, deci cu siguranță vor fi penalizați de către apropiați.”

CĂLĂTORII

„În luna aprilie, aceastea nu trebuie să aibă loc „pe fugă”. Cele mai favorabile atracții pentru călătorii, în această lună, sunt locurile cu arhitectură neobișnuită, bogată în istorie. Vor fi favorabile călătoriile legate de achiziționarea obiectelor stăvechi, confecționate din piatră și argilă. Vizitați neapărat muzeele, expozițiile și  licitațiile.”

Sursa

Distribuie articolul: