Optmart SRL a organizat săptămâna aceasta primul offline, iar prezentatoarele emisiunii au avut parte de o întâlnire de suflet cu telespectatorii, cei care pe parcursul anului au urmărit subiectele abordate de acestea. Teme tabu, picante sau, pur și simplu, necesare și utile mai ales pentru femei, au fost abordate și în cadrul acestei întâlniri. Astfel, cele 4 moderatoare ale emisiunii Optmart SRL au avut și acum ce a le spune celor prezenți.

Angela Stafii a vorbit despre cele mai mari frici ale oamenilor. ”Cea mai mare frică a noastră este să ne schimbăm.” Prezentatoarea a scos în evidență faptul că deciziile uneori pot fi foarte simple, dar ele presupun întotdeauna o schimbare. Însă când trebuie să o facem, acestea se opresc la creierul reptilian: oamenii încep a tremura, leșina etc., lui nu-i pasă dacă noi suntem fericiți sau nu. De asemenea, Angela Stafii a vorbit despre mai multe părți ale creierului, acele segmente care sunt responsabile de emoții, de creativitate etc., pentru că în mintea noastră mereu se găsesc două părți care se contrariază.

Alla Donțu: „Menirea mea în această emisiune este cea de „aspirator”, care vede toate defectele ei, dar și părțile pozitive în egală măsură. „Eu știu că televiziunea este despre cum arată și nu întotdeauna, din păcate, despre ce se spune”. Alla a vorbit despre importanța emisiunii Optmart SRL prin prisma mesajelor pe care le lansează. Este convinsă că la noi în țară arta poate supraviețui. Având o echipă productivă în spate pe care o gestionează de ani buni cu succes, promovează cultura, muzica și imaginea la cel mai înal nivel.

Citește și: Realizatoarele emisiunii „Optmart SRL”, luate la întrebări despre femei și bărbați, stereotipuri și mituri

Angelica Frolov, activistă pentru drepturile persoanelor LGBT, a spus care este scopul său în această emisiune: „să ajungem în situația când orientarea sexuală a unei persoane nu va mai conta”. Angelica Frolov a încercat să-și zică povestea sa, cea despre cum e să fii homosexual în Republica Moldova. „Eu zic că noi ne naștem cu un plan foarte bine pus la punct de către societatea noastră”. Tot ea a abordat stereotipurile legate de viziunile asupra oamenilor, începând de la naștere până la etapa de maturizare.

Diana Guja este „femeia-emoție„ a emisiunii.  Moderatoarea a vorbit despre stările depresive și tulburări și a abordat „lumea perfectă a femeilor”. „Atâta timp cât suntem vii este posibilă o schimbare”.

Ce reprezintă emisiunea Optmart SRL și care este rolul moderatoarelor în cadrul acestui proiect, aflați mai detaliat în video-ul realizat live pe pagina oficială de Facebook:

Distribuie articolul: