Lera Kudreavtseva, prezentatoarea rusă în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit. Alesul inimii este jucătorul de hochei Igor Makarov, care are 25 de ani. Așa cum se cuvine, la ceremonie au fost prezenți și rudele, cei mai apropiați prieteni, dar și vedete din showbiz-ul rusesc, care au umplut rețelele de socializare cu poze de la nunta Lerei. Ceremonia de nunta a avut loc la Oficiul Stării Civile Kutuzov din capitală, unde perechea de însurăței a ajuns cu o mașină albă Rolls-Royce. La înregistrarea căsătoriei au luat parte doar mama vedetei TV, Alexandra Kudreavtseva și câțiva prieteni apropiați. Apoi, întregul alai a mers pentru a sărbători fericitul eveniment într-un cerc mai larg.

Pentru cea mai importantă zi din viața sa, Lera și-a comandat mai multe rochii de mireasă. La Starea Civilă ea a purtat o rochie fildeș, decorată cu perle. La voal Kudreavtseva a decis să renunțe. La restaurant, prezentatoarea rusă a apărut într-o rochie de un alb magnific, corsetul fiind decorat cu flori. Coafura vedetei a constat din bucle romantice, prinse răzleț.

 

Locul desfășurării nunții a fost Casa “Safisa” pe autostrada Vorobevsky din Moscova (apropo, aici și-au sărbătorit nunțile cântăreața Alsou, jucătorul de hochei Pavel Bure, dar și zilele de naștere cântărețul Nikolai Baskov și Filip Kirkorov). Aici au fost așteptate numeroase persoane, printre care Natalia Podolskaia și Vladimir Presniakov, Dmitri Malikov și soția sa, Angelika Varum, Anfisa Cehova, Julia Savicheva, Anna Semenovich și alte celebrități. Pentru partea de divertisment a programului invitați au fost Nikolai Baskov și Igor Wernick.

Sursa: Woman.ru 

 

Distribuie articolul: