Dacă de un an jumătate încoace e mama fericită a unui băiețel pe nume Damir, Tatiana Vornicescu va da naștere în curând unui nou membru al familiei. Jurnalista a făcut mărturia în cadrul emisiunii Veranda, de la postul TV unde muncește în calitate de prezentatoare meteo.

„Sarcina este o bucurie mare, o bucurie pe care nu o poți descrie în cuvinte. Așteptăm un nou membru în familie. Deocamdată nu știm cine va fi. Ne-am interesat. Am fost la ecograf de mai multe ori. De câteva ori ni s-a spus că este băiat, iar o dată mi s-a spus că este fetiță. Dar probabil nu asta este cel mai important, contează să fie sănătos.

Chiar mi-aș dori să am 3 băieți, să fiu soacra cu 3 nurori. Îmi doresc foarte mult gemeni și tripleți, de ce nu? Dacă îmi dă Dumnezeu, cu cea mai mare plăcere! Îmi plac foarte mult copiii și îmi doresc foarte mulți, asta sunt eu. Nu vin dintr-o familie cu mulți copii, de asta și vreau. Sunt unica la părinți și acum îmi doresc gălăgie în casă.

Am lipsit o perioadă de pe ecran din motiv că bebe a făcut mici probleme. Am avut o toxicoză poate mai mare decât la alte mămici. Sunt foarte activă. Sper mult că soțul mă va ajuta”, a spus prezentatoarea, la Veranda.

Cât despre fiul Damir, fericita mămică a adăugat:

„Noi deja suntem băieți mari, mergem de o săptămână la grădiniță. Am o doamnă care mă ajută cu îngrijirea lui. Copilul are un regim fix și nu ne abatem de la el. Am căutat o grădiniță care se îmbină cu regimul de acasă al copilului. Damir merge la bazin de la 1,5 luni, urmează un mod de viață sănătos.”

10452287_1579610955589979_9002123330954019757_n

Foto: Veranda, Michelle, Arhiva Personală

Distribuie articolul: