Încă o prezentatoare de la Jurnal TV va deveni mămică. Este vorba de Tatiana Vornicescu, care a anunțat astăzi public vestea în cadrul unui buletin meteo al emisiunii”Deșteptarea”.

După ce a prezentat prognoza meteo, Lilu și Bogdan au provocat-o pe Tatiana și au întrebat-o cum se simte bebelușul din burtica sa și dacă se mișcă. În cele din urmă, prezentatoarea a confirmat că se simte foarte bine și că bebelușul ei se mișcă cel mai des  după amiază. Totodată, ea a menționat că plimblările de dimineață în aer liber  pe care le face în timp ce prezintă prognozele meteo pentru emisiunea “Deștepărea” îi priesc de minune. 

Tatiana Vornicescu

Deocamdată, viitoarea mămică nu cunoaște sexul copilului, însă nu a rezistat tentației și a procurat câteva hăinuțe pentru bebeluș. 

 Tatiana Vornicescu

Vezi mai multe detalii pe http://www.jurnaltv.md/#inca-o-gravida-la-jurnal-tv-7973525

Tatiana Vornicescu s-a căsătorit pe 8 iunie, 2013 cu Dragoș Câșlaru, fiul unui om de afaceri din RM. Nunta a avut loc într-un restaurant de lux din capitală, la care au participat 260 de invitați.

Tatiana Vornicescu

Tatiana Vornicescu

Tatiana Vornicescu

Printre invitații de onoare care au întreținut atmosfera de sărbătare s-a numărat artista Anastasia Lazariuc, Andreea Bănică şi băieţii de la Akord.

Foto: Arhivă personală facebook, captură video Jurnal TV

 

 

Distribuie articolul: