Și jurnaliștii pot avea pasiuni mai neobișnuite! Prezentatoarea emisiunii “Alb&Negru” de la UNIMEDIA, Elena Robu, și-a împletit cu andrelele o rochiță de toată frumusețea. Elena a îmbrăcat ținuta la una dintre emisiunile sale în direct, lăudându-se cu creația sa și pe rețelele de socializare. 

Sub poza cu rochița de culoare verde pal, scurtă și cu mâneci în trei sferturi, Elena a scris: “made by me” (făcută de mine). Laudele și aprecierile nu au întârziat să apară, amicii virtuali declarând că jurnalista are “mâini de aur”.

Elena Robu

Contactată de PentruEa, Elena ne-a povestit că a descoperit pasiunea pentru împletit încă prin clasa a șaptea. “Rochia aceasta mi-a luat cam două săptămâni. Adevărul e că partea de jos am despletit-o o dată, fiindcă nu-mi plăcea cum a ieșit. În general, prima rochie am împletit-o când eram prin clasa a șaptea. Îmi amintesc că a fost o rochie mini, în două culori”, ne-a povestit prezentatoarea de la “Alb&Negru”.

Pulover croșetat de Elena

Jurnalista nu s-a oprit doar la rochii, ci are și alte articole împletite de ea. „Acum am câteva fulare, un pulover și rochia aceasta. Vreau să le împletesc câte ceva și nepoțeilor mei, de Crăciun. Sper să reușesc”, ne-a mai spus mândră Elena.

Foto: facebook