Știrista Publika TV, Lia Bejenaru, a devenit în dimineața acestei zile mămică. Jurnalista a născut o fetiță la un spital privat din capitală. Felicitările din partea prietenilor au venit chiar de dimineață pe rețelele de socializare. Află cum se numește fetița Liei și ce emoții trăiește proaspăta mamă.

“Fericirea are nume: Anastasia”, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook prezentatoarea de știri. Prietenii Liei care au felicitat-o chiar de dimineață, au divulgat și numele tatălui fetiței. Este vorba despre directorul companiilor NRG Interactive, Anatol Untură.

“Anastasia te salută, 7:06 te iubim tăticu”, acesta a fost mesajul transmis de proaspăta mămică pentru tatăl copilului, mesaj publicat chiar de acesta în dimineața zilei.

Anastasia e fată hotărâtă
Contactată de PentruEA.md, Lia Bejenaru s-a declarat foarte fericită și ne-a mărturisit că se simte chiar mai bine decât se aștepta că va fi. “Sunt foarte fericită și oarecum am senzația că trăiesc un vis; m-am pregătit atâta timp de acest eveniment și acum parcă tot sunt luată prin surprindere”.

Proaspăta mămică a povestit cu mare drag și despre primele emoții pe care le-a trăit: “Maternitatea împlinește o femeie și acum într-adevăr mă simt împlinită. Anastasia a fost foarte cuminte în burtică și a venit pe lume la fel de cuminte și foarte repede, spre surprinderea doctorilor. E fată hotărâtă și dacă a hotărât că vrea să se nască nu a stat mult pe gânduri”, ne-a povestit jurnalista.

Întrebată când își propune să revină la ecrane, Lia Bejenaru ne-a declarat: “Îmi propun să revin curând, dar nicidecum în detrimentul fetiței, acum ea dictează regulile. Din fericire proaspetele bunici sunt gata să ne ajute și tot din fericire amândouă vin din sistemul medical, deci ajutorul va fi calificat și cu dragoste. Iar soțul meu e lângă noi, extrem de grijuliu și atent și sunt convinsă că ne vom descurca”. 

Amintim că din 2010, chiar de la lansare, Lia Bejenaru este prezentatoare de știri la Publika TV. Anterior jurnalista a mai activat în cadrul EuroTV Chișinău.

Distribuie articolul: