În timp ce tot mai mulți astrologi vin cu analize asupra poziției stelelor în luna februarie, prezicătorii vin cu propriul portret asupra a ceea ce urmează să se întâmple. Un exemplu este și clarvăzătorul rus Aleksandr Litvin. Câștigătorul din 2008 a celui de-al șaselea sezon „Bitva Ekstrasensov” vine cu câteva indicii de valoare cu privire la ce urmează să respectăm în martie. 

„Prima lună din primăvara anului 2015 ne va surprinde cu armonie și stablitate. Martie ne va oferi multe posibilități atât în plan personal, cât și la serviciu. Unicele zile care vă pot stresa sunt acele zile, care vor scoate la iveală oboseala și stresul emoțioal acumulat în perioada iernii. Să nu utați că în luna martie, odihna nu este un lux, ci o necesitate.

Serviciul și banii

Martie va fi o lună plină de oportunități pentru persoanele care exercită profesii creative. În celelalte domenii, manifestarea va fi dificilă, dar nu imposibilă. Managerilor le recomand să fie mai îngăduitori în luna martie și să le permită subordonaților să se odihnească mai mult. Persoanele care au un job ce necesită foarte multă atenție, trebuie să fie foarte prudente. În luna martie, construcțiile metalice sunt periculoase, pentru că se pot dărâma. 

Dacă intenționați să lansați o afacere în luna martie, alegeți un business legat de copii. Martie este o lună oportună și pentru afacerile din domeniul activității editoriale și al prelucrării lemnului. 

În luna martie, cel mai bine este să vă păstrați banii în valută americană sau europeană. Puteți investi bani în obiecte de artă, dar nu în metale scumpe și bijuterii. 

Iubire

În luna martie, femeile își pot demonstra inițiativa în relațiile amoroase. Este unica lună în care această activitate se poate dovedi a fi de real folos atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Energia din luna martie îi poate ajuta pe oameni să scape de singurătate. Părinții de adolescenți trebuie să fie mai atenți cu odraslele lor, pentru că în această periodă, copiii sunt foarte sensibili și pot fi răniți foarte ușor. 

Relațiile familiale

În luna martie, acestea vor fi armonioase cu condiția ca partenerii să genereze bună dispoziție prin propriul model. Nu vă rezolvați problemele serioase dimineața și în timpul zilei și lăsați soluționarea lor pentru seară. Este important să oferiți cadouri și să vă faceți complimente. În relațiile cu copiii, fiți foarte prudenți, pentru că și ei resimt astenia de primăvară. În martie, copiii trebuie să se sature de somn. Dacă micuții practică sportul, numărul de antrenamente trebuie să fie redus. Luna martie predispune la multe traume. 

Sănătate

Din cauza oboselii, luna martie este perioada în care vom avea o imunitate foarte slabă. Persoanele care nu postesc, trebuie să consume cât mai multe lactate și să nu uite nici de carne. Persoanelor care postesc, le recomand să consume mai multe boboase și ciuperci, pentru a compensa deficitul de proteine, determinat de renunțarea la carne.

În luna martie, sunt interzise băuturile tari, pentru că unul din cele mai sensibile organe, în această perioadă, este pancreasul. Fiți atenți la sănătatea dinților și reduceți la maxim posibil consumul de zahăr. 

Luna martie este foarte potrivită pentru yoga și gimnastică. 

Călătorii

Luna martie este foarte favorabilă pentru planificarea vacanțelor, cu condiția ca acestea să se desfășoare în Orient și nu în Occident. Călătoriile din această lună trebuie să fie relaxante. În martie, trebuie să dormiți cât mai mult”, a mărturisit prezicătorul rus, pentru revista ELLE

Distribuie articolul: