Julia Roberts a luat săptămâna aceasta parte la premiera din New York a noului său film „August: Osage County”, demonstrând că și acum, la 46 de ani și mămica a trei copii, arată la fel de bine ca în urmă cu 23 de ani, când făcea furori în pelicula „Pretty Woman”. 

În ultimii ani, Julia Roberts a lăsat pe planul doi cariera actoricească, preferând să se dedice întru totul vieții de mămică. Pe covorul roșu al premierei din New York a noului său film, „August: Osage County”, actrița a dovedit că și la 46 de ani, mămica a trei copii, arată la fel de bine că în vremurile în care făcea furori în rolul său din „Pretty Woman”.

 Julia Roberts

Julia Roberts a strălucit într-o rochița scurtă de culoare albastastră, ținută care-i scotea perfect în evidența picioarele lungi și tonifiate. Actrița a fișat o siluetă impecabilă, în ciuda zvonurilor apărute recent, conform cărora ar fi însărcinată pentru a patra oară. Chiar și faptul că a optat pentru o rochie petrecută în zonă abdomenului i-au făcut pe unii să șușotească referitor la o eventuală sarcină. Cert este că toți ochii au fost ațintiți asupra îndrăgitei actrițe!

 Julia Roberts

Și-a purtat părul în bucle lejere, iar machiajul ei a fost unul cât se poate de natural, scoțându-i în evidența trăsăturile feței, iar picioarele parcă interminabile i-au fost puse în valoare de o pereche de pantofi cu tocuri înalte. Julia Roberts a ales să-și completeze ținuta cu o pereche de cercei și un colier cu smaralde, o brățară foarte finuță din aur, însă de departe cel mai de succes „accesoriu” a fost zâmbetul ei deja atât de celebru. Ea a pozat pe covorul roșu alături de Dermont Mulroney, partenerul ei din faimoasa peliculă „My Best Frienda – Wedding”.

 

Filmul „August: Osage County”, în care joacă numeroși actori de prima mână, precum Meryl Streep și Ewan Mcgregor, va apărea pe marile ecrane din Statele Unite în ziua de Crăciun.

Julia Roberts

În aceeași zi a evenimentului mai sus menționat, Julia Roberts i-a acordat un interviu lui David Letterman, ocazie cu care a purtat o haină lejeră, în nuanțe de gri și negru, lăsându-și picioarele dezgolite, spre admirația fanilor care au exclamat la unison că actrița arată incredibil de bine, chiar și acum, la 46 de ani!

Sursa/Foto: ADPM

Distribuie articolul: