Johy Davis a venit la „X Factor” pentru a se transforma în „star internațional”. Vlad Tutuianu, pe numele său real, este o adevărată apariție și, cu experiență în modelling, ține foarte mult la felul în care arată, scriu colegii de la a1.ro. „Îmi place să mă îmbrac deosebit, pot să pun și o găină pe mine. Alții spun că sunt nebun, dar acesta este stilul meu de a mă îmbrăca, de a cânta. Sunt frumos! Sunt aranjat, nebunatic, talentat! Eu sunt cunoscut în Moldova ca model și interpret, nu am venit aici pentru câștig, ci pentru prezență. Eu dacă intru pe piața muzicală din România, mă văd foarte departe”, a declarat încrezător Johy Davis înainte de a cânta.

Johy s-a prezentat cu piesa „Love You like a Love Song” de Selena Gomez, iar prestația sa a trezit o groază de glume.  

Ar fi prea multe de comentat dacă ar fi să intrăm în detalii. Eu cred că mai ai puțin de lucru pentru X Factor. Ditamai extravaganță, dar iese cu o voce comună...”, a spus Carla’s Dreams.

Gazdele emisiunii au făcut glume la greu și pe seama Svetlanei Snegur – mama artistului, despre care au aflat că este directoarea postului de televiziune Popas TV, din Republica Moldova. Cât fiul doamnei se străduia să cânte impecabil, gazdele o tot întrebau:

„Dar de sunetist credeți că avem nevoie? În calitate de directoare de televiziune, aici nu suntem apreciați, este clar, având în vedere condițiile în care lucrăm , rugăm să ne dați o șansă să lucrăm și la dvs.”

Iar dacă dacă nu v-au ajuns glumele din primul filmuleț, vedeți ce v-am pregătit mai jos. Aflați ce crede Johy Davis despre popularitatea sa la noi în țară, despre talentele lui și cariera muzicală. 

 

 

Distribuie articolul: