Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, este îngrijorată şi ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană.

Sms-uri la ora două-trei… spre dimineaţă, şedinţe nocturne, telefoane subalternilor. De când este Emmanuel Macron preşedinte, nu se mai doarme aproape deloc. Şi cel care rămâne în picioare, treaz, pe baricade, este el, preşedintele Franţei. Suferă de insomnie, aceasta este concluzia, scrie mediafax.ro, cu referire la One.

Foto: nicematin.com

Foto: nicematin.com

De multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfârşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său ori în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi. Unul dintre exemple este de săptămâna trecută, imediat după întâlnirea la vârf italiano-franceză  de la Lyon. Când Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, a obligat toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. „Mi-a dat liber la 2:30 noaptea”, a povestit el.