În urmă cu câteva săptămâni, mariajul lui Donald Trump cu Melania a fost zdruncinat serios de izbucnirea unui scandal sexual în care protagonistul principal este președintele american. Acum, însă, Donald și soția sa au făcut front comun în fața paparazzilor și au pozat într-un cuplu fericit.

Stormy Daniels, actriță în filmele pentru adulți, a declarat acum câteva săptămâni că Donald Trump a înșelat-o pe Melania, la începutul mariajului lor. Poveste susținută și de ”Wall Street Journal”, care a menționat și că avocatul lui Trump, Michael Cohen, i-a dat starletei porno suma de 130,000 de dolari pentru a rămâne tăcută cu privire la această aventură, în pragul alegerilor prezidentiale din 2016.

Toată această poveste, însă, a fost băgată ”sub preș” de președintele american, încercând să salveze imaginea mariajului său. În această chestiune și-a adus contribuția și soția acestuia, Melania Trump, afișându-se zilele acestea în ipostaze amoroase alături de el. Ieri, de exemplu, Melania l-a însoțit într-o vizită oficială, lucru care nu se mai întâmplase de multă vreme, și a acceptat să lase la vedere câteva gesturi tandre.

Zâmbindu-i și ținându-l de braț, Melania a încercat să le demonstreze tuturor că nu este afectată de zvonurile răutăcioase ale celor din jur, și nici de presupusa aventură a soțului său. Aceasta a avut, desigur, o apariție ireproșabilă, din punct de vedere fashion, optând pentru un palton și un pulover de galben canar, o fustă de piele, vișinie, despicată pe un picior și o pereche de stilettos cu animal print. Stylish, nu?

foto: Getty Images

Vezi și: Melania Trump a reușit să cucerească americanii și să-și depășească soțul în popularitate

Distribuie articolul: