Presa americană susține, cu sufletul la gură, că cea mai excentrică divă din showbiz-ul american s-a căsătorit în taină cu iubitul său, Taylor Kinney. Ce i-a făcut pe jurnaliștii americani să tragă această concluzie, vedeți mai jos.

Toate speculațiile cu privire la căsătoria dintre Lady Gaga și Taylor Kinney au pornit de la ultima apariție a lui Kinney în cadrul serialului „Chicago Fire”, când pe degetul inelar al bărbatului a fost surprinsă o verighetă de argint.

Din descrierea fotografiei pe care a distribuit-o actrița Sophia Bush pe internet, rezultă clar că inelul de pe degetul lu Kinney nu are nicio legătură cu serialul în care acesta și-au făcut apariția. Asta, pentru că în film, cei doi joacă rolul a doi parteneri de cuplu.

 

Загрузка

I’m REALLY excited to be on @nbcchicagofire tonight! Just about as excited as I was to see my buddy #TaylorKinney at our press day yesterday. Bear hugs are the best hugs. #ChicagoFire #ChicagoPD #ThatsHisPersonalRing #NotForTheShow #EveryoneCalmDown #LindsayAndSeverideArentMarried

Просмотр на  Instagram

Asta ar însemna că Gaga s-a căsătorit mai devreme decât anticipa și că nu a organizat căsătoria în Cosmos, la bordul unei nave cosmice, așa cum planifica. 

Lady Gaga și Taylor Kinney sunt împreună din 2011, iar informațiile cu privire la organizarea nunții au apărut în presă recent. 

Nu în zadar încă din luna noiembrie a anului trecut, presa specula cu privire la repetițiile pe care Lady Gaga le face pentru o eventuală călătorie în spațiu. Cei doi îndrăgostiți ar fi urmat să se căsătorească la bordul unei nave spațiale din cadrul companiei „Virgin Galactic”.

Potrivit presei americane, un prieten de-al cuplului a declarat că Lady Gaga n-a putut rata o asemenea șansă. „Va fi o nuntă în stilul interpretei, o nuntă extravagantă. Chiar dacă în spațiu nu va exiasta preot, cei doi intenționează să-și jure iubire și credință veșnică!” 

Gaga a fost surprinsă mai devreme în Toronto, în momentul în care își alegea o rochie de mireasă împreună cu mama sa. Tot atunci, însă, Gaga a negat că se căsătorește.

Foto: www.skandaliky.sk

Distribuie articolul: