Înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci au existat o serie de speculații despre cine va aprinde flacăra olimpică. Printre potențialii candidați s-a numărat și gimnasta Alina Kabaeva, scrie UNIMEDIA.

Anterior, au exista zvonuri precum că, Alina Kabaeva este amanta lui Vladimir Putin şi realul motiv de divorţ. În pofida speculațiilor din presă, sportiva a participat la deschiderea Jocurilor Olimpice, dar nu ea a fost cea care a aprins flacăra.

În timp ce Kabaeva ducea torța olimpică, mulți au observat inelul de logodnă de pe degetul acesteia. Imediat au apărut zvonuri precum că gimnasta s-a logodit în secret cu președintele rus, transmite UNIMEDIA cu referire la informing.ru.

Totodată, presa rusă a scris și despre faptul că gimnasta i-ar fi făcut acestuia şi doi copii.

Precizăm că, Kabaeva este originară din Uzbekistan şi de religie musulmană. Este în prezent deputat în Duma rusească de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită. Publicaţia rusă Kommersant dezvăluia anul trecut că Putin, pe atunci încă preşedinte, va divorţa de soţia lui Ludmila şi că se va căsători cu frumoasa gimnastă. Putin a negat atunci orice zvon în acest sens.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul “Pentru merite faţă de Patrie”, gradul IV.

Presa rusă mai relata că în afara Alinei, Putin ar mai fi avut relaţii cu gimnasta Svetlana Horkina, care în prezent conduce aripa de tineret a partidului „Rusia Unita”. O altă cucerire a actualului presednte ar fi fost Victoria Lopireva, o fostă Miss Rusia.

Distribuie articolul: