Ștefan Bănică Jr. și Lavinia s-au căsătorit în secret în Bulgaria, în urmă cu o lună. Secretul lor a ieșit la iveală odată cu lansarea celui mai recent album al artistului, „Picat din cer”, când cei doi artiști au fost surprinși purtând verighete, notează Libertatea.ro.

Cei doi ar fi făcut pasul cel mare în Bulgaria, în mare secret, iar alături le-au fost cei mai apropiați prieteni. Ștefan Bănică Jr.  a decis să vorbească, sâmbătă 21 octombrie, la ora 13.00, în emisiunea „Dincolo de aparențe” despre acest eveniment important din viața lor.

Citește și:  E copia tatălui său! Cât de mare s-a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr. (Foto)

Lavinia-Parva-si-Stefan-Banica-1

Foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, Ștefan Bănică nu a mai ținut cont de nimic și i-a mulțumit public, Laviniei, femeia care-i este alături de câțiva ani, pentru contribuția avută la lansarea ultimului său album, „Picat din Lună”. Mai mult, artistul a spus că toate piesele, de dragoste, au legătură cu ceea ce trăiește în prezent. În cadrul evenimentului, artistul și-a lansat și cea mai recentă piesă, „Ea mi-a pus cătușe”.

Vezi și: Ștefan Bănică: „Încerc să îmi apăr copiii de presa tabloidă. Dacă părinții sunt persoane publice, nu înseamnă că ei trebuie să fie expuși”

Sursa: Libertatea.ro