Zilele trecute, Laura Cosoi a mers în fața altarului și a zis „adio” burlăciei în brațele omului de afaceri Cosmin Curticapean și nu ale lui Smiley - bărbatul pe care l-a iubit cândva. Coincidență sau nu, dar în contextul nunții fostei iubite, Andrei Tiberiu Maria afișează nu una dintre cele mai bune imagini ale sale.

Smiley și actrița Laura Cosoi au fost împreună preț de 5 ani, însă relația lor s-a destrămat subit și a lăsat în urma sa un mare semn de întrebare din partea fanilor.

laura_si_smiley_prima_oara_la_paris_18428363_49596600

Jurnaliștii din România l-au vânat preț de multe luni pe interpret, pentru a-i solicita o opinie referitoare la nunta femeii alături de care și-a dorit o familie, în schimb, însă, s-au ciocnit de discreția lui Smiley, care își construiește de mult timp o viață separată de trecut. Laura Cosoi, însă, a fost mai „darnică” în declarații.

„Am găsit persoana potrivită și sunt pregătită să mă mărit. Toți cei care se bucură pentru mine și Cosmin sunt bineveniți la nuntă”, declara viitoarea mireasă.

11866436_1063585407007566_8857944434151019747_n

Deși a rămas tăcut despre eveniment, Smiley a trădat pe chipul său anumite regrete și, chiar dacă nu afișează „schimbări dramatice de look”, așa cum scriu paparazzii de la Spynews.ro, schimbările sunt destul de vizibile.

Paparazzii susțin că artistul ar fi pus pe el câteva kilograme, pe lângă faptul că și-a lăsat barba și părul lung și poartă mai mereu ochelari și pălărie, mai puțin obișnuite pentru el. Cel puțin asta trădează și ultimele fotografii în care apare și interpretul.

Degeaba te-ai ţinut tare! Păcat ca de data asta a învins orgoliul și nu dragostea”, declară una dintre fane, într-un comentariu la o fotografie încărcată pe Facebook. Un fan de sex masculin îl încurajează: „Se pare că tare mult i-a căzut cu tronc această duduie (Laura). Lasă, man, să fii tare și să mergi mai departe. Ești bun!!!”

E imposibil să nu-ți amintești cu melancolie de momentele de fericire, trăite cândva alături de un om care însemna totul pentru tine. Unde e acum fata la care se referea artistul în „Dream Girl”?

Foto: Facebook, Kiss FM, dcnews.ro

Distribuie articolul: