Acum jumătate de an Angelina Jolie s-a despărțit de Brad Pitt. În presa de peste ocean se speculează că actrița a trecut peste despărțire și ar fi într-o relație cu rapper-ul PraCh Ly.

De când este femei singură s-a speculat că ar fi într-o relație cu un milionar englez, dar se pare că zvonurile s-au adeverit a fi false, recent în presa a apărut o informație precum că frumoasa actrița ar fi într-o relație cu un bărbat de 38 de ani, PraCh Ly rapper și regizor despre asta a scris publicația Ok!.

„Cu fiecare zi relația lor devine mai puternică. Asta e tot de ce are nevoie Angelina acum. Demult nu a lăsat pe nimeni să se apropie de ea, dar dacă place pe cineva atunci ea se dăruiește în totalitate”, a mărturisit o sursă din anturajul actriței.

Se pare că cei doi s-au cunoscut datorită unei prietene de a actriței, Lun Yn, care le-a făcut cunoștință. Publicația Ok! mai scrie că rapper-ul și regizorul a găsit deja limbă comună cu cei 6 copii ai Angelinei.

Vezi și: Brad Pitt și Angelina Jolie au strălucit, dar separat! Vezi cum s-au afișat cei doi actori la evenimente diferite (Foto)

Distribuie articolul: